Velkommen

Hei, jeg heter Julianna, er 35 år, er utdannet healer, helhets- og hypnoterapeut, samt numerolog. I tillegg studerer jeg NLP coaching og mentaltrening. Jeg er glad i jobben min, men...

Jeg er også opptatt av å ha tid til familien, og flere bein å stå på. Derfor startet jeg min egen business. Butikken du nå har vandret inn i, er den første av mine to nettbutikker. Jeg driver også Valenki.no, hvor jeg importerer høykvalitets vinterboots i ren ull.

Det er ingen tvil om at koronatiden har gjort noe med oss. Mange har falt utenfor arbeidslivet, mange har vært utenfor svært lenge, mange har kjent på ensomheten i karantene og isolasjon, og flere enn noen gang stresser livet av seg i en jobb som ikke gjør annet enn å betale regninger. 

Nettopp derfor er jobben min som coach og mentaltrener å hjelpe deg som sliter med tidsklemma, til en mer fleksibel hverdag. Det er min jobb å gi deg en mulighet til å trives i jobben. Og det er min jobb å hjelpe deg som står utenfor arbeidslivet, til å komme inn igjen og føle at du kan gjøre en forskjell du også <3

Ønsker du å ta en prat, kan du gjerne sende meg en mail. Ta gjerne også en titt på min nyeste video "Vinn over Krisen", for tips og inspirasjon. 

Og forresten, det er mulig å bestille produkter direkte fra nettbutikken, og få hjemlevering helt til dørmatta/postkassen din :)