About

Hei 😊 Mitt navn er Julianna, jeg er 35 år, gift og har tre barn.

Jeg ble først introdusert for Network Marketing i 2011, da en bekjent lovet meg rikdom hvis jeg ble med i et selskap (og allerede her ser jeg feilen hun hadde gjort!). Jeg ble svært skuffet da alt som skjedde, var at jeg kastet bort penger på et abonnement på et produkt jeg var for ung til å bruke. Ingen fulgte meg opp og jeg sluttet. 

Året etter ble jeg med i et annet selskap sammen med min tidligere samboer. Konseptet virket lovende, men vi endte opp med å kjøpe varer til eget forbruk. Igjen, null oppfølging fra upline, ingen Facebook-gruppe eller lignende. 

Så har flere venninner iherdig prøvd å få meg med på det ene og det andre - og det ble mas, mas og atter mas...

Imellom alt dette har jeg også blitt solgt til av forhandlere for diverse produkter - som jeg var fornøyd med. Men en ting gikk igjen her: Manglende oppfølging av meg som kunde, som førte til at det ble med det ene kjøpet fra min side. 

Vendepunktet kom da jeg akkurat hadde fått meg ny kontorjobb som skulle sørge for en trygg og forutsigbar inntekt og arbeidstid. En dag fikk min nye arbeidsplass besøk av en forhandler for Forever Living Products. Hun fristet meg med produkter, og på den tiden var lommeboka mager så jeg sa jeg skulle vente litt.

Når hun kom tilbake om en stund, var jeg i tvil på om jeg var på rett arbeidsplass. Sykdom i nær familie førte til mye fravær, oppfølging og møtevirksomhet utenfor jobben. Arbeidet hopet seg opp, jeg rakk ingenting og følte at alle sjefer pustet meg i nakken - og påla meg flere oppgaver jeg ikke mestret. Hun rådet meg å bli med i Forever, men jeg hadde hodet fullt og ville tenke på det. 

Året etter kom hun tilbake enda en gang. Og da var situasjonen min mildt sagt ille. Jeg var overarbeidet, i tillegg til store utfodringer privat. Selv var jeg et humørsykt vrak som fant trøst i sjokolade. Jeg hadde ingen støtte, og sto helt alene. Og jo mer jeg prøvde å prestere på jobb, jo verre ble det. Det var som om en mental sperre var på plass. Ingenting hjalp, hele livet holdt på å rase sammen foran øynene på meg. Jeg risikerte å miste alt, og måtte ta et valg.

Hva fikk meg til å endre livet mitt? Noen som brydde seg! Når vedkommende stadig kom tilbake og spurte hvordan det gikk, bygget det tillit. Jeg så at hun brydde seg om meg, og tilbød hjelp. Til slutt fortalte jeg henne hvordan det sto til. Jeg ble møtt med forståelse og medfølelse, og hun ønsket oppriktig å hjelpe meg og vise veien videre. 

Jeg visste at nå skulle jeg bygge opp mitt eget liv fra grunnen av - slik jeg ønsket det, med den fleksibiliteten jeg trengte. På et mirakuløst vis løste alt seg - selv om jeg gikk ned i stilling. Men når et vindu stenges, åpnes det alltid ei dør 😊 Og menneskene jeg møtte i teamet har vært helt fantastiske - jeg har aldri opplevd å få så mye positiv feedback i noen som helst annen jobb! Dette gav meg også selvtillit nok til å åpne enda en nettbutikk.

Og jeg viser deg mer enn gjerne hvordan du også kan oppnå det samme 😊